7. maj 2021
Hele 23 kandidater meldte sig på banen til Venstres opstillingsmøde. Venstre stiller derfor med det suverænt største kandidathold i Greve Kommune. Foto: Pernille Beckmann
Hele 23 kandidater meldte sig på banen til Venstres opstillingsmøde. Venstre stiller derfor med det suverænt største kandidathold i Greve Kommune. Foto: Pernille Beckmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre er klar med Greve Kommunes største kandidathold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre er klar med Greve Kommunes største kandidathold
Sydkysten kommunalvalg - 20. maj 2017 kl. 15:25

Hele 23 kandidater meldte sig på banen til Venstres opstillingsmøde. Venstre stiller derfor med det suverænt største kandidathold i Greve Kommune.

Onsdag den 3. maj afholdte Venstre i Greve opstillingsmøde i Greve Borgerhus. Hele 23 kandidater valgte at blive opstillet for Venstre, der dermed er tæt på at udnytte den fastsatte maxgrænse på 25 kandidater.

Det store antal kandidater glæder borgmester Pernille Beckmann der i forvejen var blevet genvalgt som borgmesterkandidat.

- Det er en fantastisk gruppe kandidater vi stiller med til kommunalvalget. 23 ildsjæle med forskellige baggrunde, køn, arbejde og interesser der er klar til at kæmpe for Venstre og for Greve Kommune. Vi er bredt repræsenteret i alle afkroge af Greve Kommune, og jeg er super stolt over, at stå i spidsen for så kompetent et kandidathold, udtaler borgmester Pernille Beckmann.

Venstres kandidathold er på nuværende tidspunkt det klart største i Greve Kommune. Tættest på kommer Socialdemokraterne med 13 kandidater - altså 10 færre.

- Det viser jo, at mange Greveborgere synes vi har gjort det godt. Ellers får vi ikke så mange kandidater på vores liste. Det tager jeg som et kæmpe rygstød og i Venstre er vi 100% klar til at give den gas når vi når til kommunalvalget. Men først har vi jo en kommune at passe - og det har vi tænkt os at gøre, udtaler borgmester Pernille Beckmann.

Listen har både nye og kendte navne, da hele Venstres nuværende byrådsgruppe har valgt at genopstille. Gruppeformand Morten Dahlin indtager pladsen som nummer 2 lige efter Pernille Beckmann. Listen i sin helhed ser således ud:

1.Pernillie Beckmann
2. Morten Dahlin

3. Per Lund Sørensen
4. Henrik Stuckert

5. Morten Christiansen - VU
6. Latifa Ljørring

7. Kai Nielsen
8. Marc Genning
9. Maria Brostrøm

10. Claus Jensen
11. Anne- Marie Lyduch

12. Renè Kauland
13. Jesper Fini Kuhre

14. Torben Hoffmann
15. Per Møller Sørensen

16. Dorthe Madsen
17. Flemming Vahlgreen

18. Charlotte Andersen
19. Anders Wain

20. Thomas W. Hansen
21. Lars Bo Nielsen

22. Martin Neergaard
23. Jette Asdal Nielsen

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?