11. december 2017
Valgkampen er i gang i Greve. Foto: Kenn Thomsen
Valgkampen er i gang i Greve. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgkampen er i gang i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgkampen er i gang i Greve
Sydkysten kommunalvalg - 09. oktober 2017 kl. 10:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I denne uge begynder kommunalvalget for alvor. Læs her, hvor du kan brevstemme, og hvor du kan møde politikerne.

Kommunalvalget er den store demokratiske festdag den 21. november. Men det er også en lang optakt med mulighed for at brevstemme, et valgmøde, hvor de lokale politikerne debatterer, og til sidst et afterparty på rådhuset på valgaftenen.

Borgerne i Greve kan vælge at brevstemme fra den 10. oktober og til den 17. november indtil kl. 16.00 på bibliotekerne eller i Borgerservice på rådhuset. Stemmen bliver puttet i en kuvert, som først bliver åbnet på valgaftenen, når stemmerne skal tælles op.

I Greve er det også blevet tradition, at borgerne kan stemme i svømmehallen, og sådan bliver det også i år. Fra den 23.- 27. oktober er der en stemmeboks i svømmehallen og dem, der stemmer, får også en billet til en svømmetur.

Den 1. november er Greve Idrætscenter rammen omkring en valgcafé og et valgmøde.

Fra 18.30 står de lokale politikere klar i en del af forhallen for at fortælle, hvad de står for, og hvad de vil arbejde på, hvis de bliver valgt ind i byrådet. Alle er velkomne til at kigge forbi til en snak. Cafeteriet er åbent, så man kan også købe lidt at spise og drikke.

Kl. 19.45 sender Tv2Lorry live debat fra GIC med de lokale politikere, og der er alle velkomne til at være tilskuere til debatten. Man kan også følge debatten fra kommunens facebook.

På valgdagen den 21. november er stemmestederne åbne fra klokken 8-20.00. Dermed åbner valglokalerne en time tidligere end de plejer.

Når stemmestederne er lukket igen, inviterer rådhuset alle borgere til at følge stemmeoptællingen på rådhuset. Rådhusets kantine sælger mad og drikke. De lokale valgresultater bliver vist på storskærm i takt med, at de bliver talt op, ligesom man kan følge dækningen på DR1 og Tv2. Hvis ventetiden bliver for spændende, er der bordfodbold, boksebold og et par quizzer til at aflede opmærksomheden undervejs.

www.greve.dk/politik/kommunalvalg2017 offentliggør kommunen løbende tid og sted for forskellige begivenheder.

Følg kommunalvalget på facebook www.facebook.com/grevekommune

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk