9. august 2020
Niels Jørgensen er igen spidskandidat for Venstre i Vallensbæk.
Niels Jørgensen er igen spidskandidat for Venstre i Vallensbæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syv V-kandidater er klar i Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv V-kandidater er klar i Vallensbæk

Vallensbæk: Venstre i Vallensbæk er klar med syv kandidater til kommunalvalget den 19. november, og det bliver endnu en gang med Venstre i Vallensbæks frontfigur, kommunalbestyrelsesmedlem Niels Jørgensen, som spidskandidat.

Opdateret 09. september 2013 kl. 13:25
Sydkysten kommunalvalg - 09. september 2013 kl. 13:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med nu 20 års erfaring i Vallensbæks kommunalbestyrelse har Niels Jørgensen meget stor indsigt i de mangeartede kommunale udfordringer, og med stor ledelsesmæssig og økonomisk indsigt fra sit private virke som direktør stiller Venstre således med en særdeles kompetent og erfaren spidskandidat.

På de efterfølgende pladser er vælgerforeningens formand, Martin Bang Christensen, som nr.2 og den tidligere formand, Martin Habæk, som nr. 3. De er begge erfarne med politisk arbejde og med en ligeledes solid erhvervserfaring. Martin Bang arbejder inden for banksektoren, og Martin Habæk er direktør for en IT-virksomhed. Venstres liste rummer såvel yngre som modne folk med livserfaring og indsigt, og på de efterfølgende pladser kommer Leif Rosenkilde, som er bosiddende i Vallensbæk Landsby, Jesper Sørensen fra Vejlegårdsparken, Henning Blauenfeldt på Hyrdeengen og Inge Jørgensen fra Toftegård.

Alle kandidater har stor indsigt i lokale Vallensbæk-forhold inden for hvert sit område, strækkende sig fra idræts- og øvrigt foreningsliv, spejderarbejde, skolearbejde, socialt arbejde og - netværk, ældrepleje og omsorg, samt måske ikke mindst ønsket om at bevare og udbygge Vallensbæk som en selvstændig, bæredygtig kommune.

- Venstre sætter selvfølgelig fokus på skole- og børneområdet, men også ældreområdet vil fylde meget i Venstre. Vi bliver stadig flere ældre, som jo i dag for en stor del blot er "yngre, der er blevet lidt ældre", og det stiller krav til kommunens planlægning. Og så bliver der heldigvis også mange flere "ældre" ældre, dvs. fra +85 år, hvor vi har en spændende og udfordrende opgave med at kunne tilbyde gode og trygge vilkår, om det er i egen bolig eller på plejehjem, siger Niels Jørgensen og fortsætter:

- Økonomien er blevet væsentlig bedre i Vallensbæk, men vi har stadig en højere beskatning end vore nabokommuner. Det kan der laves om på, uden at sænke på serviceniveauet. Det kræver nok en anden ledelseskultur, og det er nødvendigt også for at sikre kommunens attraktivitet.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?