26. november 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar til hr. Flemming Gylling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar til hr. Flemming Gylling
Sydkysten kommunalvalg - 12. november 2013 kl. 12:44

Jeg læste i Sydkysten den 8. november et indlæg fra hr. Flemming Gylling fra Venstre i Ishøj, som viser, at man godt kan glemme Venstre.

Jeg går ud fra, at alle Venstre-kandidater arbejder sammen, så når man skriver, at der skal flere Venstre-folk ind i byrådet, så er det svært at tro, at alle vil arbejde under en "diktator", som hr. Gylling skriver.

Venstre ville engang for et års tid siden ikke acceptere, at Ishøj Byråd gav 25.000 kroner til humanitær nødhjælp i Rumænien. Man brokkede sig i pressen over en udgift, hvor man ikke havde kontrol med de bistandspenge, man gav. Men Venstre og befolkningen er jo nok blevet klogere her på det sidste. Man beviste dengang over for Venstre, at hjælpen var kommet frem til de rigtige. Problemer med Venstre er, at deres bevis er som en hullet si, mens vores var 100 procent korrekt.

Vi har her i Ishøj i mange år haft et socialdemokratisk styre, og man må jo indrømme, at det vel er gået meget godt. Derfor ved vi, hvad vi har og har haft, men ikke hvad vi får. Der er ingen, der siger, at det ikke kan blive bedre, men jeg tror, at Ishøj vil være bedre tjent med at fortsætte det nuværende system. Så hr. Flemming Gylling, du skulle måske begynde at ændre karakter, for eksempel starte med at omtale din kommunale kolleger på en pænere måde. Og jeg tror, at hvis du virkelig fik dit ønske opfyldt, så ville vi vågne op til en kedelig fremtid.

Men tak fordi du viser, hvad vi kunne forvente fra Venstres side. Jeg tror, at hvis Venstre fik noget at sige, så ville der blive skåret ned på mange forkerte steder, som man gjorde, da Venstre var ved regeringsmagten i Danmark.

Leif Kristensen

Tjørnelunden 30

Ishøj

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?