4. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Større faglighed i børnehaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Større faglighed i børnehaven
Sydkysten kommunalvalg - 08. november 2013 kl. 10:10

I Ishøj står vi over for store udfordringer. Nu har vi i mange år arbejdet på at skabe en bedre folkeskole, men vi har ladet børnehaven i stikken. Alt for mange børn har ikke gode nok kompetencer, når de kommer i skole. Man har for flere år siden oprettet skolegrupper for de ældste børnehavebørn, og dette har kørt rigtig godt, men man møder stadig flere og flere børn, der mangler rigtig mange faglige og sociale kompetencer, når de kommer i skole.

Mange børn ved for eksempel ikke, hvad koens børn hedder, eller hvad en søjle er. Det kan godt være, det virker som harmløse ting, men det gør bare, at børnene, når de kommer i skole, allerede fra starten af er bagud. Vi bliver nødt til at højne fagligheden for derved at få nogle børn, der er bedre rustet til at starte i skole. Dette vil gøre, at børnene har langt bedre muligheder videre ud i livet. Vores børneinstitutioner skal have det bedst uddannede personale. Derfor skal der være plads og tid til efteruddannelse af pædagoger.

Jeg vil sikre, at personalet i vores børneinstitutioner hele tiden er opdateret på nye læringsmetoder, så de er bedst muligt rustet til at hjælpe vores børn godt på vej ind i skolelivet.

I forhold til øget arbejdsmængde skal børnehaven selvfølgelig have flere ressourcer tilført, så personalet ikke bare får pålagt en masse ekstra arbejdsopgaver, som de ikke har tid til at løse. Dette vil hverken være til gavn for det enkelte barn eller personalet.

Så husk at stemme personligt den 19. november 2013. Det er tid til fornyelse i Ishøj Byråd.

Rasmus Boné

Thomsen

Byrådskandidat for De

Konservative, Ishøj

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?