15. oktober 2018
De lokale konservative var mødt op sammen med borgmester Henrik Rasmussen (forrest tv.), da denne fik besøg af partifælle og justitsminister Søren Pape Poulsen (forrest th.). Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

De lokale konservative var mødt op sammen med borgmester Henrik Rasmussen (forrest tv.), da denne fik besøg af partifælle og justitsminister Søren Pape Poulsen (forrest th.). Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester fik hjælp fra ministeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester fik hjælp fra ministeren
Sydkysten kommunalvalg - 08. november 2017 kl. 05:56
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev blandt andet snakket om tryghed, kunsthallen DIAS og Vallensbæk som grøn kommune på en ellers hovedsageligt rød Vestegn, da borgmester Henrik Rasmussen mandag havde havde besøg af sin partifælle, den konservative justitsminister Søren Pape Poulsen.

Besøget begyndte på Vallensbæk Stationstorv, hvor Københavns Vestegns Politi havde medbragt den mobile politistation, der har til huse i en autocamper. Her fik Søren Pape Poulsen, der selv er tidligere borgmester i Viborg, borgmesterens forklaring på, hvorfor Vallensbæk gennem alle årene har været regeret af en konservativ borgmester. Ifølge borgmesteren skyldes det, at mens de andre vestegnskommuner i 1960'erne byggede højt og i beton, byggede man i Vallensbæk lavt og i mursten.

- Det har vist, at man kan bygge sig til og fra udfordringer, sagde Henrik Rasmussen til justitsministeren.

Efter besøget ved den mobile politistation gik turen videre til tunnelen under jernbanen, hvor borgmesteren viste kunsthallen DIAS til ministeren - en kunsthal, der blev skabt netop med det formål at skabe tryghed, pointerede borgmesteren. I Henrik Rasmussens øjne er det lykkedes, for siden er stationen gået fri for hærværk, sagde borgmesteren.

- Der har ikke været så meget som en graffitistreg. Det viser, at man via kunst og ved at tænke anderledes kan skabe tryghed, sagde borgmesteren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk