12. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Man græmmes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man græmmes
Sydkysten debat - 18. april 2017 kl. 09:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
I Sydkysten d.16/3 udtaler borgmester Pernille Beckmann, at borgmesteren ikke ser nogen grund til at bygge noget, som borgerne på forhånd er imod, og hun har derfor haft kontakt med bygherren om, hvad man kan gøre i stedet.

Det ser ud til at borgmesteren har glemt, at hun er borgmester for Greves borgere og ikke for en entreprenør, der har fundet ud af, at der kan scores et par kroner på at bebygge parkeringspladsen.

Det er glædeligt, at borgmesteren nu har indset, at byggehøjden på strandvejen ikke bør overstige 10,5 m. Men at hun stadig ønsker at der skal bygges på den parkeringsplads, der i årtier har fungeret som parkeringsplads for baglandets greveborgere, når de med familie vil til stranden, er uforståeligt. At parkeringspladsen ikke fremtræder specielt pæn pt. skyldes jo, at den i årtier ikke er blevet rengjort og vedligeholdt, så offer nu et par kommunale kroner på at bringe det i orden og glem alt om at sælge pladsen.

I Lokalplanen foreslås en række ejendomme gjort bevaringsværdige uden at det fremgår, hvem der skal yde erstatning til de husejere, som derved lider et formuetab.

Kære byrådsmedlemmer. Husk at det er valgår i år. Vælgerne glemmer ikke så hurtigt.

Børge Pejtersen
Randtoftevej 19
2670 Greve

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk