16. januar 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalplan 12.47

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplan 12.47
Sydkysten debat - 20. marts 2017 kl. 15:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokalplanforslaget indeholder andet end byggeri på P-pladsen v/Irma. Nemlig et forslag, der vil berøre mange parceller, der er nabo/bagbo til en ejendom beliggende ud til Strandvejen.

Der er d.d. ingen lokalplan for området langs Strandvejen. Som det er nu er ejendommene langs Strandvejen (benævnt B i forslag til lokalplan) udlagt til "åben/lav boligbebyggelse og grønne områder samt nærmere fastlagt butiks- og erhvervsformål". Der må højst bygges i 1½ plan og en max højde på 8,5 m med en bebyggelsesprocent på 30 for beboelse og 50 for erhverv.

Dette bliver i lokalplanforslaget radikalt ændret til, at der nu på, ejendommene ud til Strandvejen, må opføres etageboligbebyggelse på 2 etager med udnyttet tagetage og med en højde på max 10,5 m samt en bebyggelsesprocent på 60.

Dette vil med tiden helt sikkert medføre, at nogle ejendomme på Strandvejen bliver revet ned og bebygget med store beboelsesejendomme, der helt sikkert vil være til meget stor gene for naboer/bagboer.

Jeg vil derfor opfordre til at man, inden svarfristens udløb den 28 april, gør indsigelse mod lokalplanforslaget, såfremt man ikke ønsker disse høje bygninger. Sammen er vi stærkere.

Henning Johansen
Ryttervej 1-A
2670 Greve

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk