11. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kabelplus, igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kabelplus, igen
Sydkysten debat - 09. marts 2018 kl. 06:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi havde problemer i starten, men de blev løst. De gav os også en TV2 pakke som vi altid har ønsket os. Vi får en mail af 5. februar 2018, hvor man varsler en stigning på grundpakken på 3kr/måned og anfører, at dette skyldes prisstigninger fra Viasat og Canal Digital. Sikke noget vrøvl. Man har givet et for billigt tilbud, nu skal pengene tjenes ind igen, ved påståede prisstigninger fra eksterne leverandører. Udokumenterede.

I grundpakken har vi de svenske, norske og tyske kanaler. Man skal kun betale Copidan og Koda afgift. Men der er aldrig nogen, som har bedt om dem. Disse kan slettes. Så har vi i grundpakken DR's kanaler og TV2. Disse kan hentes via en stueantenne. Kun for TV2 skal der betales, og der er ikke nogen prisstigninger for disse kanaler i den størrelsesorden som påstået af Kabelplus. Hvis man er signalleverandør kan kanalerne købes hos TV2. Man har intet skrevet om TV2 tillægskanalerne.

Grundpakken koster ca. 100 kr./måned. Tv-kanalernes andel har jeg sat til 50%. Resten til internet. Så er det en prisstigning på 6% på ¾ år. Helt ublu i forhold til prisstigningerne på markedet. Omregnet til et helt år er det 8%.

John Christensen
Egelunden 27
Ishøj

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk