26. februar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dialogen ud af krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dialogen ud af krisen
Sydkysten debat - 15. januar 2021 kl. 15:31

Frederik Enevoldsen
Folketingskandidat (A)

Greve-Solrød kredsen
Igennem den senest tid har verden fundet ud af hvor meget dialogen betyder. Vi har set i USA at dialogen måtte vige sig for de voldelige handlinger ved Capitol Hill. I Hong Kong ser man stadig flere og flere politikere blive retsforfulgt af det kinesiske regime. Men også viger dialogen. Dialog er vores vigtigste vaccine mod den stigende ekstremisme, og det er en meget vigtig vaccine. Politikere verden over ynder at sige at de gerne vil dialogen, men lige så snart det kommer til samtalen er tingene pludselig for svære at forklare det.

Dialogen er er en meget skrøbelig størrelse der kræver deltagelse fra alle parter. Spørgsmålet er bare om dialogen også er døende herhjemme? Er det for svært at råbe vores egne politikere op?

Måske er det voksende antal konspirationsteoretikere og antivaccine tilhængere, et resultat af en forstummet demokratisk samtale. Det seneste eksempel er borgmester Niels Hörup (Venstre) der på Facebook direkte taler for at slukke dialogen på sociale medier. I en tid hvor for få føler sig hørt, er det et perfekt eksempel på hvad vi ikke har brug for.

Derfor vil jeg gerne invitere alle der måtte have lyst til det, både politiske mod- og medspillere, til dialog, diskussion og samtale. For kun på den måde, kan vaccinere os selv mod den farligste af alle sygdomme, ekstremismen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?