25. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Venstres skattestigninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Venstres skattestigninger
Sydkysten debat - 13. september 2021 kl. 12:24

Mathias Schwartz
Kirkegaard
Kandidat til Greve

Byråd for Det Konservative Folkeparti (nummer 6 på listen)

Karlslundevej 11,
2690 Karlslunde

For nogle uger siden var jeg på Facebook ude for en pudsig oplevelse: Én af byrådskandidaterne fra Venstre afkrævede mig garantier om, at Det Konservative Folkeparti ikke ville gå sammen med Socialdemokratiet og hæve skatten.

Jeg må ofte undskylde mig med, at jeg er tilflytter i kommunen, men jeg ankom trods alt mens sidste valgkamp var i gang. Så vidt jeg husker, gjorde Venstre, med Pernille Beckmann og Morten Dahlin i spidsen, et stort nummer ud af, at de var imod skattestigninger.

I mellemtiden har de hævet skatten to gange - i 2019 og i 2020. I sidste omgang gik Det Konservative Folkeparti med i budgetforliget, fordi vi gerne ville tage ansvar - også for de nødvendige skattestigninger ovenpå udligningsreformen, som Venstre inde på Christiansborg havde viklet os ind i.

Hvis Venstre gerne vil have samlet den borgerlige fløj, så må de fortælle deres byrådskandidater, at de skal holde igen med hykleriet og forholde sig seriøst til de andre borgerlige partier. Indtil da stiller vi os gerne frem for vælgerne som det borgerlige alternativ.

Vi vil gerne have mest mulig borgerlig, konservativ politik igennem, og hvis andre partier vil hjælpe os med det, så er vi som altid klar til forhandlinger.

Stemmer du til kommunalvalget i år?