20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Støjbekæmpelse og boligudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Støjbekæmpelse og boligudvikling
Sydkysten debat - 08. november 2017 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er utroligt glædeligt, at flere af beboerne langs Vejlegårdsvej, der er blevet udstyret med det nye støjværn, tilsyneladende oplever stor effekt af dette, og med forrige uges møde om etablering af en støjvold langs Holbæk-motorvejen mellem Vallensbækvej og Tueholmsøen synes der virkelig at være skred i tingene.

Det er vigtigt, at vi som kommune påtager os et aktivt ansvar - også i de tilfælde som f.eks. i forhold til Holbæk-motorvejen, hvor det er nemmere bare at sige, at det er Vejdirektoratets - og dermed statens ansvar. Det håber jeg også partierne vil være sig bevidst efter valget.

Til gengæld skal vi så også lade være med at skabe problemer for os selv. Det er stadigvæk uforståeligt for Dansk Folkeparti, hvorfor et flertal i kommunalbestyrelsen insisterer på at ville bygge boliger langs Køge Bugt Motorvejen på Egeskovvej. Det kan ikke undgå at blive et voldsomt støjbelastet byggeri. Hvem har mon lyst til at bo i en etageejendom med udsigt til og støj fra en af Danmarks mest befærdede motorvejsstrækninger?

Vi tror ikke på, at det kan blive et attraktivt boligområde. Plangrundlaget for området må derfor ændres, og det vil vi arbejde på efter valget.

Kenneth Kristensen
Berth (DF)
Kommunalbestyrelses-

medlem i Vallensbæk,
MF

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk