16. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Skat har ikke styr på indtægterne, og statsrevisorerne har ikke styr på Skat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Skat har ikke styr på indtægterne, og statsrevisorerne har ikke styr på Skat
Sydkysten debat - 04. maj 2019 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke styr på vores fælles skat-kiste.Rigsrevisionen har for nylig taget forbehold for, om de skatter, danskerne har indbetalt, overhovedet er bogført rigtigt hos Skat.

Det hører med til historien, at skatter og afgifter udgør halvdelen af statens regnskab. Kort sagt; staten har ikke styr på sine indtægter. Det er dine skattekroner, det handler om. Det er slet ikke godt nok.

Endnu en fejl i Skat er årsag til, at 1.200 boligejere rundt om i landet er sluppet for ejendomsskat i op til 10 år. Millioner af kroner er aldrig opkrævet.

Hvis der var tale om en privat virksomhed, så ville der blive skredet hårdt ind med det samme. Men når det er staten selv, der har rod i regnskaberne, så sker der ingenting.

Alle partier i Folketinget har deres andel i skandalen i Skat. Tilliden bliver brudt, når sådan noget sker. Det kommer bag på de fleste, at skandalen i Skat overhovedet har kunnet finde sted.

Vi vil passe godt på dine skattekroner. Vi vil redegøre omhyggeligt og krone for krone for de penge, som du hver måned betaler til Skat.

Anette Prang
Københavns Omegns Storkreds

Martin Nordstjerne Rasmussen
Sjællands Storkreds

Folketingskandidater for Partiet Klaus Riskær Pedersen