14. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Risiko for skattechok for Greves pensionister (og andre)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Risiko for skattechok for Greves pensionister (og andre)
Sydkysten debat - 02. oktober 2017 kl. 10:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 21. september offentliggjorde Niclas Bekker Poulsen, på vegne af Socialdemokraterne i Greve, et budgetoplæg på Facebook.

Det er et virkelig sympatisk budget der, som han skriver citat: "har vi stor fokus på børn/unge og tidlig indsats", og det har han jo ret i, idet der ikke nævnes et ord om ældre, syge, personer uden for arbejdsmarkedet med videre. Så handler det, tilsyneladende, udelukkende om børn og unge. Desforuden er det lidt kedeligt, at finansieringen af de øgede omkostninger blot omtales som citat: "at hæve skatten med hvad der svarer til ca. 200,- om måneden for alle i den arbejdsdygtige alder"

Det nævnes ikke, som senere bekræftet af Bjarke Abel (byrådskandidat for S), at skatten for erhvervslivet hæves, ligesom ejendomsskatterne skal hæves.

Samtidig er det ikke muligt at lave differentieret kommuneskat i forhold til, om man er i den "arbejdsdygtige alder", eller om man er på pension, dagpenge eller andet. Kommunal skat er en flad skat, der opkræves for alle.

Et pensionistpar i eget hus vil således opleve en ikke uvæsentlig stigning i såvel ejendomsskat som personskat. Det ville klæde Socialdemokraterne i Greve at komme med hele forklaringen i stedet for udelukkende at koge det ned til det, som man mener nogle vælgere gerne vil høre.

Peter Hviid
Solbærengen 25
2670 Greve

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk