19. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Man skal høre meget......

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Man skal høre meget......
Sydkysten debat - 02. november 2017 kl. 10:22

Det er da utroligt, at Ishøj kommune ikke vil fælde to træer, som tager al solen fra en borgers have, set i lyset af, at Ishøjs borgmester er klar til at fjerne en stor mængde træer og buske for at bygge en støjvold.

Borgeren har kæmpet med kommunen i 5 år for at få sol i sin have. Den seneste begrundelse for ikke at fælde træerne er bl.a., at træerne har en 'stor betydning for borgernes livskvalitet'. Det skal jeg da lige love for. De to træer har negativ indflydelse på livskvaliteten for pågældende borger. Især set i lyset af en snarlig pensionering, hvor vedkommende havde glædet sig til at kunne nyde sin have uden evig skygge.

En anden begrundelse for afslaget er, at træerne 'har afgørende betydning for byens mikroklima'! Hvordan i alverden hænger den begrundelse sammen med udsigten til at fælde træer og buske på en lang strækning i forbindelse med en evt. etablering af støjvold?

I min verden ligner det en magtfuld chikane af en borger, som har boet og arbejdet i Ishøj i en menneskealder. Det er utroligt, hvad man skal høre.........

Hanne Nielsen
Venstre Ishøj

Rejser du til udlandet i år?