25. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Lejebolig til ældre borgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Lejebolig til ældre borgere
Sydkysten debat - 22. juli 2021 kl. 07:17
Af Susanne og Henning Koch, Enebærvej 3, Greve

Greve: Hvor skal ældre greveborgere flytte hen, når de vil sælge hus og flytte i en mindre og mere overkommelig lejebolig?

Vi har været skrevet op i KAB i 36 år og i Greve Boligselskab i 24 år og den besked vi får er at ingen fraflytter lejemål de steder vi gerne vil bo.

Kan det virkelig være rigtigt, at ingen flytter, ja så kan vi selvfølgelig ikke få, det forstår vi godt.

Vi havde et læserbrev i Sydkysten for snart tre år siden, hvor Greves borgmester Pernille Beckmann var så sød at svare os at ældre greveborgere har fortrinsret til lejeboliger, men det ved KAB måske ikke?

Marc Genning (V) har også svaret, at nu råder greve kommune kun over hver tiende bolig hvor det før var hver fjerde, det skulle så hjælpe os til at komme i betragtning.

Vi kan i hvert fald konstatere, at det ikke har hjulpet os. Synes dog vi har været rimelig tålmodige efterhånden.

Vi har dog fået et par tilbud, men da det er med trapper, har vi pænt takket nej. Det vi allerhelst vil er en bolig i Flexibo og troede faktisk efter så mange år, at der var en mulighed.

Hos KAB siger de bare, prøv at snakke med kommunen, det kan være de kan hjælpe jer. Det må være en god forretning at være boligselskab, når man kan sige sådan til borgere, der betaler og tænker det er en form for forsikring den dag, man har brug for lejebolig.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022