25. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Læserbrev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Læserbrev
Sydkysten debat - 20. november 2017 kl. 13:48

Under valgdebatten i Ishøj Bycenter den 31. oktober med TV2 Lorry, drøftede man Ishøjs folkeskoler.

I Venstre Ishøj mener vi, at folkeskolen skal bæres af faglighed og frihed for at undervisningen af eleverne kan blive af bedste kvalitet. Vi mener, at skolerne, herunder både lærere, ledelser og skolebestyrelser, i højere grad skal kunne træffe egne beslutninger og have større råderet over de penge, som afsættes til den enkelte skole. Vi vil sætte skolerne fri, så der i samarbejde med forældrene skabes løsninger, der skaber værdi for eleverne frem for, at alt gøres op i krav om klassekvotienter og de rigtige undervisningssystemer med videre.

I Venstre finder vi det vigtigt, at vi får løftet elevernes standpunkter(karakterer), så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse og senere få jobs. Det betyder, at forældrene i højere grad skal ansvarliggøres i forhold til deres børns skolegang. Uro, fravær og mobning er alle faktorer, der påvirker elevernes interesse for skolen og glæden ved at være der. Der skal derfor skabes stærke fællesskaber mellem forældre og skole.

Skatteyderne i Ishøj betaler til en skole, som er den dyreste i Danmark.

Derfor bør enhver forældre, der sender sit barn i skole, også have vished for en skolegang, som skaber et godt fundament for elevernes fremtid.

Ole Beckmann
Medlem af byrådet i

Ishøj (V)

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?