27. februar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Klubber er fremtidens tryghed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Klubber er fremtidens tryghed
Sydkysten debat - 16. januar 2021 kl. 10:35

Lars Bjarne Nielsen Spidskandidat for Radikale Venstre, Greve

Ahmad Ismail
Gersagerparken
Gymnasieelev

Der arbejdes på at skabe mere tryghed i Greve Nord, men der nævnes ikke noget om behovet for væresteder og aktiviteter for de unge i ydertimerne. Indtil cirka 2014 eksisterede der en klub i Gersagerparken, men den blev lukket pga. problemer.

Det skal ændres. Vi vil som hhv. politiker og som ung i Hundige have handling nu. Vi vil ikke have rodløse unge, der ikke har fornuftige ting at tage sig til i deres fritid. De skal aktiveres, før de får en uhensigtsmæssig adfærd. Vi skal have fat i "lillebrødrene".

Der mangler især mulighed for, at de unge kan have et frirum i lokaler, som er til for dem. Vi så, at ungdomsskolen havde en god indflydelse pa de unge i Hundige og hvor godt samarbejdet var mellem unge og personalet. Team ung gjorde også et stort arbejde

I forbindelse med Hundige Øst kunne man måske frigøre lokaler i Askerød og Gersagerparken, så der kan placeres klubber. Der skal skaffes aftaler med kontaktpersoner i politiet, så man kender hinanden, og der skal ansættes fagpersonale til at sikre, at aktiviteterne er trygge og fremadrettede.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?