20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvad mener borgmesteren egentlig om vore ældre?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvad mener borgmesteren egentlig om vore ældre?
Sydkysten debat - 10. november 2017 kl. 09:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg er en af de sikkert mange Vallensbæk-borgere, der har set TV2 Lorrys debat mellem de lokale spidskandidater til kommunalvalget. Og jeg må sige, at jeg er dybt skuffet over den holdning, Henrik Rasmussen tilkendegav over for vores ældre.

I Dansk Folkeparti vil vi gerne have et nyt plejehjem, hvor man f.eks. kan bo sammen med sin svært plejekrævende ægtefælle. I dag skal disse borgere skilles ad eller tilbydes en bolig uden for kommunen. Samtidig er vi skeptiske over for borgmesterens ønske om at bygge endnu flere etageejendomme. Til det svarede borgmesteren

"Det er interessant at notere sig, at lige så snart det er udgiftskrævende, så vil man gerne have ungdomsboliger, man vil gerne have plejeboliger osv., men dem, som rent faktisk holder skruen i vandet, dem, som betaler for gildet, det er ejerboligerne, det er lejeboligerne, det er familierne, der kommer hertil, de skal også have nogle rigtig, rigtig dejlige steder at bo."

Helt ærligt, Henrik Rasmussen, hvem er det, der har slidt og slæbt hver dag for at bygge vores samfund op? Det er de ældre, som du nu bare kategoriserer som "udgiftskrævende". Det synes jeg ganske enkelt ikke, du kan være bekendt. For Dansk Folkeparti er det en naturlig sag, at vi bekymrer os om vore ældre - og ikke gør deres nytteværdi op i et regnebræt.

Carina
Kristensen Berth (DF)
Medlem af social-

og sundhedsudvalget
i Vallensbæk Kommune

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk