2. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Har du idéer til byudviklingen i Greve Midtby?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Har du idéer til byudviklingen i Greve Midtby?
Sydkysten debat - 22. februar 2021 kl. 17:35

Brigitte Klintskov Jerkel
Konstitueret spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Greve byråd

Jeg har boet i Greve kommune siden 1972, og noget som jeg tit bliver mødt med fra borgere i Greve er, at de savner en bymidte ala Køge Torv og Roskilde bymidte. Det blev der forsøgt på at skabe for mange år siden med Greve Midtbycenter, men lykkes aldrig helt.

Konservative ønsker, at lytte til borgerne i udviklingen af de sidste jordområder ved Greve Midtbycenter. Der har tidligere været flere forskellige planer fremme, som for eksempel blandet byggeri med erhverv, kontor og boliger på hjørnegrunden ved Føtex, det blev lagt i graven pga manglende finansiering efter finanskrisen. På et tidspunkt skal der tages stilling til, hvad der skal ske med de sidste stykker jord ved Greve Centeret og stationen.

Derfor vil jeg gerne høre, hvad du tænker, der mangler for at skabe en bymidte eller et byrum, som kan samle og skabe noget mere byliv.

Hvis du har gode idéer og forslag, så send dem gerne til mig på email: bkj@greve.dk så vil jeg tage de gode idéer med i mit videre arbejde med tanker om byudviklingen ved Greve Midtbycenter og stationen.

Hvis du kender andre i Greve, som det her kan være interessant for, så giv dem gerne besked om opfordringen til at sende forslag til mig.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?