25. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Greve Kommune skal gøre det bedre for erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Greve Kommune skal gøre det bedre for erhvervslivet
Sydkysten debat - 13. september 2021 kl. 09:57

Thomas Klingspor-
Bentzen
Dønnergårds Allé 22

2670 Greve
Det Konservative Folkeparti

Nummer 5 på listen til KV21
Jeg bliver meget trist når jeg ser Greve Kommune dumper fra 41. plads til 58. plads i Dansk Industris Erhvervsklimaundersøgelse. Det er som at gå fra slemt til værre.

At bevæge sig fra den tunge ende af bedste halvdel til at være blandt de kommuner, der befinder sig i den værste halvdel i Dansk Industris Erhvervsklimaundersøgelse 2021 er eklatant ringe, og det råber på forbedring.

Jeg håber på mere konservativ indflydelse i Greve Byråd, for der mangler tilsyneladende fokus på at træffe de rigtige beslutninger. Vi mangler de beslutninger, der fremmer erhvervslivet netop i Greve Kommune.

Konservative ønsker det skal være lettere at drive virksomhed, både for etablerede virksomheder med mange ansatte, men også for mindre iværksættervirksomheder. Vi skal fremme erhvervslivet og vi skal støtte nyetablerede virksomheder, så de kan få fodfæste i kommunen.

Vi skal gøre det på en måde, så det igen bliver attraktivt at drive virksomhed i kommunen. Det var en fejl at nedlægge Erhvervscentret, det skal genetableres og i dialog med virksomhederne sætte fokus på den udvikling der efterspørges.

Stemmer du til kommunalvalget i år?