9. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Genskab Mosede Havn som en Ø-Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Genskab Mosede Havn som en Ø-Havn
Sydkysten debat - 04. november 2017 kl. 11:20

På Greve Kommunes hjemmeside er angivet, at »Greve Kommune har en otte kilometer hvid sandstrand, som fortsætter over i Køge Bugt Strandpark - et enestående rekreativt kystområde« ?

Det dækker jo ikke over sandheden! Og alle har jo for længe siden konstateret, at fedtemøg og lugtgener ødelægger enhver form for fornøjelse.

For år tilbage badede jeg ofte sammen med mine skolekammerater fra Mosede Havn - ingen fedtemøg - ingen lugtgener!

Sådan er det jo ikke i dag, og på trods af kommunens utrolige anstrengelser er det ikke lykkedes at komme generne til livs!

Generne forsvinder ikke, før strømforholdene ændres!

De blev kunstigt ændret, da Mosede Havn blev inddæmmet, så vandet ikke mere kunne strømme frit under broen, der forbandt Mosede Havn med stranden!

Den eneste effektive løsning på fedtemøgsproblematikken er naturligvis at reetablere Mosede Havn som en Ø-Havn, så vandet igen kan strømme frit, så fedtemøgsaflejringer kan undgås.

Ligeledes bør høfderne ved Mosede Fort kortes, evt. vinkles i en sydlig retning, så vandet naturligt ikke stoppes med aflejringer til følge!

Borgerliberale i Greve vil arbejde for, at der er overensstemmelse mellem det, som er beskrevet på kommunens hjemmeside vedr. stranden, og virkeligheden - derfor......

Ingolf Eide
Spidskandidat for
Borgerliberale i Greve

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?