21. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Flere turister til Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Flere turister til Greve
Sydkysten debat - 14. oktober 2021 kl. 14:05

Lars Bjarne Nielsen
Spidskandidat, Radikale Venstre

Greve
Vi skal igen have et selvstændigt turistkontor, der kan skaffe Greve flere turister og dermed flere indtægter.

Greve har mange kvaliteter, der kan tiltrække oplevelsesturister: Vi har få, men enestående naturoplevelser i vore orkideer og grønbrogede tudser ved Strandparken samt pionerlandskab i Hedeland, vi har historie på Mosede Fort og Greve Museum, vi har kulturminder i Hundigeparken om tidligere tiders badeliv, og vi har kulturoplevelser i Portalen.

Men dette kan udvides. Derfor foreslår jeg, at vi etablerer et samarbejde med nabokommunerne, Solrød, Vallensbæk, Ishøj og eventuelt Høje Taastrup om at sammensætte forslag til halv- og heldagsture på Hedeegnen. Disse kommuner tilbyder yderligere oplevelser indenfor natur, historie og kultur, for eksempel Arken! Tilsammen kan vi tilbyde oplevelser fra jernalder til nutid.

Derudover har vi de senere år fået et bredt tilbud af gode restauranter, der kan tilbyde kvalitetsmåltider fra såvel hav som Italien.

Man vil kunne tilbyde turister pakker, hvor familier om formiddagen kan se på natur og strandliv, om eftermiddagen opleve Hedeegnens historie på Greve Museum, eller kombinere en afslappende tur i et øde englandskab med et mere intenst besøg på Kroppedals Museum eller i Mosede Forts katakomber.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?