22. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Det gode børneliv - vil man det RIGTIGT i Greve?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Det gode børneliv - vil man det RIGTIGT i Greve?
Sydkysten debat - 18. september 2021 kl. 15:19

Jacob Mark
Børneordfører i SF
Linda Heegaard

Spidskandidat for SF til Greve Byråd

I SF vil vi det gode børneliv i Greve og spørgsmålet er, om det er muligt uden SF i byrådet.

Når borgmesteren toner frem med overskriften "minimumsnormeringer i 2022" og stolthed over budgetforliget - bakket op af flere byrådsmedlemmer - vil vi ikke tage stoltheden fra nogen. Men vil alligevel spørge: Vil man VIRKELIG børn og unge det bedre i Greve kommune?

Det er klart for enhver, at der ikke er sat nok penge af til hverken minimumsnormeringer eller til et kvalitativt løft af folkeskolen. Udregningerne går ikke op. Der mangler 125 pædagoger og skolerne mangler 25 mio., før vi nærmer os et reelt løft på de områder. Så hvem er de heldige vindere?

Med SF i Greve byråd vil vi - udover flere uddannede pædagoger og lærere; kæmpe for reelle minimumsnormeringer for alle børn. Omsorg for det enkelte barn kræver voksne nok, og derfor er det ikke godt nok med et budget, hvor kun nogle børn oplever et minimum af voksne. Derudover kæmper SF for kortere skoledage og flere timer med 2 voksne i flere klasser, så der er mere tid til den enkelte elev, andre lærings"rum,", og mere fritidsliv til børnene.

Så vil byrådet EGENTLIG "det gode børneliv"? SF vil!

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?