10. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Der er rum for forbedring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Der er rum for forbedring
Sydkysten debat - 22. november 2019 kl. 16:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat: For et par måneder siden havde Sydkysten er indlæg om den fine kunstnerisk udsmykkede tunnel mellem Gersagerparken og Waves, som blev fremhævet og præmieret. Det er helt korrekt et fint kunstværk, som fortjener al mulig ros.

Det er desværre en noget tvivlsom fornøjelse at gå igennem tunnelen, idet den fremstår som en mellemting mellem en svinesti og losseplads.

Der foregår absolut ingen rengøring eller fejning af tunnelen. Gersagerparken forestår rengøring af deres tilstødende sti og Waves rengør deres del. Men selve tunnelen, der formentlig er Greve Kommunes ansvar, bliver så godt som aldrig fejet eller rengjort.

Jeg spørger mig selv, om den er blevet glemt. Har et par gange forsøgt mig via "giv os et praj" uden succes.

En anden ting. Som sommerhusejer i Kalundborg kommune kan jeg glæde mig over 2 kunstnerisk udsmykkede rundkørsler, når man kører ind mod byen. Der ville pynte på miljøet i Greve, hvis man gjorde lidt mere ud af ihvertfald nogen rundkørsler her.

Det er naturligvis også et økonomisk spørgsmål, men jeg tvivler ærlig talt på, at den vestsjællandske kommune er væsentligt bedre stillet end Greve. Kunst og kultur er også vigtigt for borgerne i en kommune.

Esbern von Mehren
Tejstgården 88

Greve

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?