12. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Danmarks vildeste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Danmarks vildeste
Sydkysten debat - 24. februar 2021 kl. 13:57

Af Heidi Serny Jacobsen og Mikkel Witthøft

Byrådsmedlemmer for A i Greve
Vi er begejstrede for, at miljøminister Lea Wermelin har kickstartet en 'kommunal konkurrence', der skal give naturen mere plads i landets kommuner.

Konkurrencen går ud på, at kommunerne skal finde de vildeste idéer, der understøtter mere vild natur. Greve kommune kan foreslå nøjagtigt det, vi vil, hvilket altså gælder både offentlige som private arealer!

Vi tror på, at får Natur- og Miljørådet ressourcerne til det, så kan rådet blive omdrejningspunkt i konkurrencen.

Men det indebærer også, at Greve kommune skal udføre en engageret og motiverende administrativ rolle i konkurrencen. For vi skal da vise Danmark i TV-programmet 'Sammen om et vildere Danmark', som konkurrencen er en del af, at vi både kan, og vil, tage den vilde natur alvorligt i vores kommune!

Vi mener, hvilket vi også redegjorde for på Teknik- og Miljøudvalgsmødet d. 11. februar, at vi skal, og bør deltage i konkurrencen.

Vinderen af konkurrencen udvælges på baggrund af idérigdom, omfang og engagement, og har bl.a. Frank Ericsen (Bonderøven) som meddommer.

Vi mener, at det er nu, vi skal rykke. For det er netop i denne tid, at danskerne for alvor har gen-opdaget naturen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?