16. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Byråd, slå humanisme op i ordbogen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Byråd, slå humanisme op i ordbogen
Sydkysten debat - 09. juni 2017 kl. 08:37

De seneste fire år har Pernille Beckmann fra borgmesterstolen sat Greves medmenneskelighed over styr. I Greve har en afskyelig sparedagsorden hersket. I forsøget på den bedre bundlinje har bureaukratiske interesser og Pernille Beckmanns sparedagsorden tromlet hensynet til vores børns trivsel og de ansattes faglighed.

Lukning af Tjørnelyskolen står for os som et klart eksempel på uanstændig og inhuman centralisering af vore alles velfærdssamfunds kronjuvel, folkeskolen. Alle børn har ret til dannelse, socialt såvel som fagligt, i lokale og trygge rammer. Folkeskolen sikrer blandt andet social mobilitet, kulturel udvikling og kreativ udfoldelse. Lukningen af Tjørnelyskolen og en øget centralisering af Greves folkeskoler vil direkte modarbejde disse værdier. Det trygge læringsrum sønderrives til fordel for sparelogikken. Jagten på det altid større økonomiske råderum kan opløse fundamentet for kommunal solidaritet. Det er ikke godt nok. Vi vil genfinde troen på hinanden og det, vi i fællesskab kan skabe. Solidariteten og fællesskabet skal igen i førersædet.

Igennem Pernille Beckmanns borgermesterperiode har Greve Byråd udsultet vores kreative råderum til fordel for det økonomiske. Det er ikke godt nok, for Greve skal være en kommune, hvor innovation og udvikling er det essentielle for kommunens fremtid.

Magnus Sæbye
Formand, Radikal
Ungdom Sydkysten

Philip Neie
Bestyrelsesmedlem,
Radikal Ungdom

Sydkysten

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?