21. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Antisemitisme i forklædning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Antisemitisme i forklædning
Sydkysten debat - 28. juli 2021 kl. 13:52

Casper Wayert
Byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Greve

Boykot Israel! Boykot israelske varer!

Det er slagord man hører oftere og oftere i dagligdagen, stærkt ledt på vej af den antisemitiske bevægelse BDS (Boycott, Divestment and Sanctions). Hen over sommeren har vi blandt andet set den store amerikanske isproducent, Ben & Jerry's annoncere et stop for salg af deres produkter i blandt andet Vestjerusalem, og senest trak en algerisk atlet sig fra de Olympiske Lege i Tokyo, fordi han ikke ville konkurrere mod en israeler.

Det er antisemitisme af værste skuffe!

Ingen andre stater i verdenen bliver holdt oppe mod den form for standarder, som staten Israel gør. Jeg mener at det er vigtigt at vi i Greve Kommune signalerer, at vi står last og brast med Mellemøstens eneste demokrati, og at vi siger nej til antisemitisme i forklædning. Specielt set i lyset af at der findes kræfter i Greve Byråd som ønsker at boykotte israelske produkter.

Skulle jeg blive valgt til Byrådet til efteråret, vil jeg stille forslag om at Greve Kommune stopper al samarbejde med firmaer og organisationer som boykotter Israel, israelske varer eller på anden måde støtter op om BDS's antisemitiske budskaber.

Synes du, at kommunen er der for dig?