23. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Ang. grundejer-foreningerne - et levn fra Matadortiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Ang. grundejer-foreningerne - et levn fra Matadortiden
Sydkysten debat - 19. maj 2017 kl. 11:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både Solrød Strand Grundejerforening og Lise Nørgaard runder de 100 år i 2017. Hendes familie har vist oven i købet haft et rødt sommerhus på en højt beliggende hjørnegrund i Hulvejskvarteret - en vis nostalgi er vel i orden.

Til beroligelse kan jeg bevidne en vis modernisering fra gamle generalforsamlinger, hvor der på podiet ikke alene sad bestyrelsens (mandlige) medlemmer, men også de respektive hustruer. Selvfølgelig har nogle medlemmer haft et ønske om at etablere ikke alene bolig, men også levevej i det nye helårsområde. Ikke desto mindre er der i tidens løb udskibet nogle gode tiltag til fælles bedste. Sidst det fint renoverede el-tårn som symbol for foreningen. Tænk, hvor fint det ville have været, hvis nogle af de gamle kilometersten stod langs strandvejen.

Det ringe medlemsfremmøde ved 100 års generalforsamlingen må undre! Der var ganske vist heller ikke lagt op til nogen fest, men øl og vand er også godt, og foreningen passer forhåbentlig godt på medlemsbidragene. Lidt mere åbenhed om detaljerne i planerne med renovering af centret og mulighed for meningsudveksling samt afsat tid til dette ville øge interessen, også selv om det måtte få mødet til at trække ud. F.eks. kunne det være rart at vide, hvor granitskulpturen skal hen, måske sælges til medfinansiering af et vand(vittigt)bassin i stedet? Hvad mener beboerne i lejlighederne omkring det lille Strandvejstorv om planerne?

L.K. Nielsen
Solrød Strand

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk