16. december 2017
Sportschef Benny Nielsen, Greve Fodbold: - Vi håber på en god og langsigtet løsning med en ny træner for Danmarksserieholdet.
Sportschef Benny Nielsen, Greve Fodbold: - Vi håber på en god og langsigtet løsning med en ny træner for Danmarksserieholdet.
Foto: Hans-Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny cheftræner i Greve i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny cheftræner i Greve i næste uge
Sydkysten-Sport - 20. april 2012 kl. 10:51
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Fodbold: Greve Fodbold regner med at have en ny cheftræner for førsteholdet i næste uge.

- Vi har haft en hel del emner, og de er nu skåret ned til tre, som vi forhandler grundigt med, siger Greves sportschef, Benny Nielsen:

- Jeg har talt med alle tre. Men flere fra Greves ledelse skal være med omkring bordet, og det kan godt være, vi skal have flere samtaler med enkelte af træneremnerne. Vi håber på en god og langsigtet løsning.

- Vi regner med at kunne melde navnet ud på træneren søndag eller mandag, og at den, vi vælger, kan begynde at træne førsteholdet i næste uge. Det ville alle tre emner, der er tilbage, være i stand til, da de er såkaldt "ledige på markedet", lyder det fra Benny Nielsen.
Rekord
Greve har nærmest rekord i trænerfyringer. Fem trænere blev fyret på blot halvandet år, og senest var det Finn M. Jensen, der blev afskediget i klubben. Siden har Benny Nielsen selv stået for træningen assisteret af førsteholdsspilleren Anders M. Christensen.

Greves førstehold i Danmarksserien tabte senest skuffende 0-2 hjemme mod GVI og har lørdag 21. april en vanskelig udekamp mod FC Øresund.

- Når vi har overstået lørdagens kamp, skal vi møde en række hold, der ligger placeret omkring os i den nedre halvdel, og her skal vi have point. Men der er absolut ingen panik over vores dårlige placering i rækken. Alle træner energisk og tænk på, at vi skal have spillet ti nye ind på holdet. Det tager altså lidt tid, fastslår Benny Nielsen. Sportschef Benny Nielsen, Greve Fodbold: - Vi håber på en god og langsigtet løsning med en ny træner for Danmarksserieholdet.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk