25. november 2017
Emma Thorup er her sammen med de øvrige seks dansere i smallgroup, som vandt VM-sølv i Bochum i Tyskland.
gallery icon

Se billedserie

Emma Thorup er her sammen med de øvrige seks dansere i smallgroup, som vandt VM-sølv i Bochum i Tyskland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hip-hop sagen for VM-vinder fra Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hip-hop sagen for VM-vinder fra Solrød
Sydkysten-Sport - 14. oktober 2010 kl. 13:49
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Dans: Hun har været helt vild med dans, siden hun var fire år og prøvet flere former for dans, men nu har hun helliget sig hip-hoppen 100 procent.

13-årige Emma Thorup fra Solrød , som vandt VM i hip-hop i Bochum i Tyskland i formation sammen med andre dansere fra en danseskole i Søborg, elsker sin dans. I de seneste tre-fire år har hun danset fire-fem gange om ugen i flere timer.

Hun ved ikke rigtig, hvor interessen er startet, da hun jo kun var fire år, da hun begyndte hos Solrød Dans, men interessen for konkurrence er kommet stadig mere - naturligvis også qua hendes flotte resultater.

Emma Thorup blev i maj i år tredobbelt dansk mester og derefter udtaget først til EM i Amsterdam, hvor hun opnåede flotte resultater, og senest til VM i Bochum, hvor hun endte som verdens bedste i formation.

I formation danser 24 dansere i samme aldersgruppe sammen en tre minutter lang dans efter eget miks af musik. 32 formationer kæmpede ved VM om titlen, sølv, og bronze gik til henholdsvis Sydafrika og Slovenien.

Hermed sluttede festen ikke, for Emmas smallgroup, bestående af syv dansere, opnåede en meget flot sølvmedalje, blot en enkelt karakter fra guldet, og sidst, men absolut ikke mindst, blev Emma en flot nr. 8 i solo, hvor 115 piger kæmpede om guldet.

Hun var bedst placerede dansker i junior-solorækken.

Emma Thorup har også danset standard/latin i fem år samt disco i seks år, men har helliget sig hip-hoppen fuldstændig i de seneste fem-seks år. Hun har danset i fem afsnit af DR's tv-serie Isas Stepz.

Hendes store drøm er at blive skuespiller, hvor dansen eventuelt også kan indgå, eller danser på et teater eller i en revy.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk