23. november 2017
Team Elina mini 3 var som de øvrige Grevegymnaster ved første runde af DM helt i top.
Team Elina mini 3 var som de øvrige Grevegymnaster ved første runde af DM helt i top.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grevegymnaster kom perfekt fra start i DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grevegymnaster kom perfekt fra start i DM
Sydkysten-Sport - 13. februar 2012 kl. 16:19
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Gymnastik: Det blev en perfekt start for Greve Gymnastik, da 1. runde af DM blev afviklet.

Jublen ville ingen ende tage, da Greves Grand Prix-gymnaster tog alle med storm til 1. runde af DM.

I mini-, pige- og seniorrækkerne tog Greve sikre 1. pladser hjem. I juniorrækken måtte Greve dog se sig slået af hjemmebaneholdet fra Espergærde, men indtog en flot 2.- og 3. plads.

- Pigerne har alle trænet hårdt vinteren over, og vi glæder os til at kunne præge årets konkurrencer, fortæller Martine Lolk, som både er træner for pige- og juniorholdet.

Netop juniorholdet har i januar deltaget i Danmarks Gymnastik Forbunds talentprojekt, hvor en finsk træner har superviseret pigerne i træning og koreografi.

1. runde af Danmarksmesterskabet fungerer som kvalifikation til at tage til internationale konkurrencer, og med de flotte resultater er både pige, junior og senior klar til at deltage ved internationale konkurrencer senere på året. Juniorerne tog allerede af sted til Estland 9. februar.
Dyr sport
At dyrke konkurrencegymnastik på dette niveau er til tider en dyr fornøjelse. Det er ambitionen, at pige, junior og senior alle skal til internationale konkurrencer en-to gange i løbet af 2012. At pigerne kommer udenlands, er med til at bevare deres motivation for sporten, som kræver mange timer i træningshallen.

Rejserne er samtidig med til at inspirere trænerteamet til forberede koreografier og optimere træningsmetoderne. Det er ikke kun rejseudgifterne, som koster, men også de smukke og æstetiske dragter med pailietter og glimmer. Dragterne kan koste fra 500 kr. og op til 2500 kr. pr. stk.
Støtteforening
For at sikre udviklingen af alle Greves Grand Prix-hold har et par forældre og trænere taget initiativ til at oprette "Støtteforeningen for Team Greve".

Formålet er at fremme forholdene for Greve Grand Prix Rytmes gymnaster, så de får så optimale træningsbetingelser som muligt samt at sikre det sociale samvær i klubben.

Vil man støtte op om Greve Grand Prix, koster et medlemsskab 150 kr./ år. Indbetaling skal ske til reg.nr.: 5501 kontonr.: 0743 990 900. Husk at anføre navn på indbetalingen, og send herefter en bekræftelse på betalingen til gprteamgreve gmail.com og skriv navn, adresse og e-mail.

Som medlem får man blandt andet adgang til en eksklusiv støtteopvisning, hvor alle Greves hold optræder i glimmer og glitter samt et nyhedsbrev med eksklusive informationer om alle holdene.
Hjemmebane
Næste konkurrence er Sjællandsmesterskabet som afholdes den 10. marts i Farum Arena.

Mød også de dygtige Grand Prix-piger, når der afholdes DM i Æstetisk Gymastik den 31. marts på hjemmebanen i Greve Idræts Center.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk