23. januar 2020
Bjarne Nielsen fejrer 25  års jubilæum som vognmand ved en reception i Café Ovenpå i Strøby Idrætscenter på torsdag klokken 13-19. Foto: Klaus Slavensky
Bjarne Nielsen fejrer 25 års jubilæum som vognmand ved en reception i Café Ovenpå i Strøby Idrætscenter på torsdag klokken 13-19. Foto: Klaus Slavensky
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vognmandens første 25 år fejres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vognmandens første 25 år fejres
Stevns - 05. oktober 2019 kl. 14:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bjarne Nielsen involverer sig i mange ting - og nu kan vognmanden se tilbage på sine første 25 år i branchen. Det fejrer han ved en stor reception i Strøbyhallens café på torsdag 10. oktober.

Han har i dag 12 minibusser, seks turistbusser og en taxa. Desuden beskæftiger han 26 i sit firma Strøby Turist - heraf 18 fuldtidsbeskæftigede, og trækker man ham selv fra, så svarer personaletallet til det antal år, som hans vognmandsvirksomhed har eksisteret.

At drive en virksomhed er naturligvis ikke nok for en entreprenør som Bjarne Nielsen, og tilbage i 2000 blev engagementet i bestyrelsesarbejde i børnenes institutioner og klubber til starten på en lokalpolitisk karriere, der har sikret ham en plads i kommunalbestyrelsen for Venstre.

Mon ikke mange vil komme og sige tak for engagementet torsdag 10. oktober klokken 13-19, når han holder reception i Café Ovenpå i Strøby Idrætscenter, hvor han i sin tid spillede fodbold for AIK65.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk