15. december 2017
Camilla Nelleman fra Center for Ejerledede Virksomheder har stået for den interview-undersøgelser af fire stevnske virksomheder, der nu har ført til syv konkrete undervisningsforløb. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Camilla Nelleman fra Center for Ejerledede Virksomheder har stået for den interview-undersøgelser af fire stevnske virksomheder, der nu har ført til syv konkrete undervisningsforløb. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomheder fra Stevns lærer fra sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheder fra Stevns lærer fra sig
Stevns - 10. august 2017 kl. 13:03
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire forskellige virksomheder fra Stevns har været med til at opbygge en vidensbank hos Center for Ejerledede Virksomheder, der er en afdeling under Copenhagen Business School (CBS).

Således har Anettes Mad, Joost El, Kalk A/S samt tømrerfirmaet Kim Bengtsson været med i projektet.

- De har været meget åbne og hjælpsomme i denne proces og har hjulpet os rigtigt meget til at få skabt værktøjer, der er relevante og brugbare for den målgruppe, vi sigter efter, siger Camilla Nellemann, der er én af drivkræfterne bag projektet hos Center for Ejeledede Virksomheder.

Centret blev oprettet i 2014 ved hjælp af finansiering fra Industriens Fond, og meningen er, at det ikke blot skal opbygge viden om ejerledede virksomheder, men også udvikle værktøjer, som kan sikre en langsigtet planlægning for de som regel små og mellemstore arbejdspladser.

- Derfor foregår vores forskning i direkte dialog med virksomhederne. Og det er her, at de fire ejerledere fra Stevns har hjulpet os rigtigt meget på vej med vores målsætning om at gøre vores arbejde både relevant og direkte brugbart for målgruppen, forklarer Camilla Nellemann til DAGBLADET.

Læs mere om projektet i DAGBLADET Stevns fredag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk