15. december 2017
Det var en våd fornøjelse, men arrangementet med Små Synger Sammen i Munkegårdsparken var alligevel en stor succes. Billederne taler for sig selv. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Det var en våd fornøjelse, men arrangementet med Små Synger Sammen i Munkegårdsparken var alligevel en stor succes. Billederne taler for sig selv. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Sang og regn i Munkegårdsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Sang og regn i Munkegårdsparken
Stevns - 14. september 2017 kl. 11:50
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets tema for sange ved det landsdækkende arrangement Små Synger Sammen var dyr. Men det kunne mere passende have været: regn!
Det skriver DAGBLADET.

Det stod nemlig ned i »stænger« over Munkegårdsparken, mens de mange børn fra byens institutioner indfandt sig. Og regnen blev ved. Ungerne var dog lige glade - men det har nok hold flere væk fra at komme og se og høre de Små, der sang sammen.

Sangen om Lille Peter Edderkop var også på repertoiret, og linjen om »...så kom regnen og skylled- Peter ned...« har sjældent haft bedre rammer at blive sunget i. Desværre kom linjen »...så kom solen og tørred' Peter krop...« ikke til at holde stik.

Børn, pædagoger, dagplejere og de publikummer, der var mødt frem, måtte torsdag formiddag kigge langt efter solen - endog meget langt. Regnen tog i stedet til.

I Store Heddinge var det børn fra Børnecentret Erikstrup, Børnecentret Rødtjørnen, Humlebien og dagplejen i Store Heddinge som fra klokken 10 var samlet i Munkegårdsparken.

Nogle børn og voksne fra hver institution har besøgt hinanden og øvet og de havde alle øvet sig i deres egne institutioner.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk