10. august 2020
Karl  Dresler var sammen med sin hustru kørt fra Frederiksværk tidligt lørdag morgen for at være i Store Heddinge til start. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Karl Dresler var sammen med sin hustru kørt fra Frederiksværk tidligt lørdag morgen for at være i Store Heddinge til start. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Fra Frederiksværk til Stevns i åben vogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Fra Frederiksværk til Stevns i åben vogn
Stevns - 31. juli 2018 kl. 13:58
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år var paraplyerne slået op hos de få tilskuere, der var mødt frem ved Rådhuspladsen i Store Heddinge, og kalecherne var kørt i stilling på alle de åbne biler, da Lions veteranbilløb blev skudt i gang. I år var løbet efter en årrække på Rådhuspladsen tilbage på Nytorv, hvor det var lige som om, at solen tilkendegav, at det er her, de mange, flotte veteranbiler rettelig hører til.

- De åbne vogne har et fortrin i år og jeg kan spore glæde hos ejerne af de mange åbne biler, som speaker Per Johansen sagde, da Lions i samarbejde med Dansk Veteranbil Klub satte løbet i gang lørdag formiddag.

Det var i år 25. gang, og jubilæet kunne ikke være markeret flottere end med de mange velpolerede veteranbiler, der rigtigt kunne »shine« i solens stråler. Alle biler fik som vanligt et par ord med på vejen af speakeren, når de kørte ud igennem startportalen på Nytorv og drejede op ad Algade, hvor tilskuerne havde taget opstilling.

Karl Dresler var sammen med hustruen kørt til Store Heddinge fra Frederiksværk denne dag i deres røde DKW Sport Roadster.

- Normalt plejer vi at køre herned med nogle venner dagen i forvejen og tage en overnatning på et bed & breakfast, men i år er vi kørt herned på dagen. Det tog et par timer med cirka 70 kilometer i timen. Og vi nyder det, sagde Karl Dresler til DAGBLADET, mens han sad i sin åbne sportsvogn fra 1936 - klar til start.

De blev i øvrigt nummer 2 i selve løbet, der var en 60 kilometer-rute på de stevnske asfalt- og grusveje, hvor der var indlagt tre forskellige prøver undervejs ved Seinhuus, Hårlev Station samt ved havnen i Lund.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge tirsdag 31. juli

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk