6. april 2020
Selvom Lasse Svan Hansen ikke var i kamp under EM, så kunne han opleves via en videohilsen i Stevnshallen i lørdags ved håndboldens dag. Og hans gamle trøje hænger selvfølgelig også stadig bag glas i hallen.
gallery icon

Se billedserie

Selvom Lasse Svan Hansen ikke var i kamp under EM, så kunne han opleves via en videohilsen i Stevnshallen i lørdags ved håndboldens dag. Og hans gamle trøje hænger selvfølgelig også stadig bag glas i hallen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Fejrede håndboldens dag med EM på storskærm for alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Fejrede håndboldens dag med EM på storskærm for alle
Opdateret 13. januar 2020 kl. 21:02
Stevns - 13. januar 2020 kl. 14:22
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede fra klokken 13 sydede Stevnshallen af liv. Både klubbens egne spillere og trænere samt flere nysgerrige børn og forældre var dukket op for at være med til en sjov, gratis og hyggelig håndbolddag for hele familien.

arrow Læs også: Lasse Svan sendte videohilsen fra EM i Sverige til storskærm i Stevnshallen - se og hør den her

Oplægget var, at man blot skulle mød op i indesko eller strømpesokker i en lokale håndboldklub i Store Heddinge - så garanterede de masser af grin, sved på panden og spil med bløde bolde for alle.

At dømme ud fra de fremmødte børns ansigter og øjne, var der mange, som så frem til, hvad dagen ville bringe. Men som Henriette Bøgeskov Holmgaard fra Sierslevs bestyrelse sagde i sin velkomst til de fremmødte, da alle kort tid efter klokken 13 blev samlet inde midt på halgulvet, så kan man ikke spille bold uden opvarmning. Det kan heldigvis gøres på mange måder - én af dem er en udspekuleret fangeleg, hvor alle muskelgrupper lynhurtigt bliver aktiveret.

Samtidig bragte det både lys i øjnene, smilehuller i kinderne og latterkramper i maven. Jo - alle muskler og sanser blev stimuleret denne dag, kunne DAGBLADETs repræsentant konstatere.

Forhindringer

Herefter skulle alle også igennem nogle forhindrings-baner, inden der blev udleveret specialsyede, bløde håndbolde, der er nemme at gribe og som ingen af de nysgerrige, nye håndboldspillere kunne slå sig på ved at få en bold i hovedet.

Alle fik et diplom med hjem, og i løbet af eftermiddagen var det også muligt og få tatoveringer - af slagsen, der kan trykkes på huden med vandfarver. Det var også muligt at vinde EM-billetter og en EM-spillerdragt på håndboldens dag, der i år meget belejligt faldt sammen med, at det danske herrelandshold skulle spille sin første EM-kamp mod Island.

Pølsevogn og storskærm

Netop dette faktum udnyttede Sierslev HK til fulde, så da den aktive del af arrangementet sluttede omkring klokken 17, så blev der inviteret til gratis aftensmad fra en pølsevogn, der var bestilt til at tage ophold lige uden for Stevnhallen.

Samtidig kunne alle købe drikkevarer og søde sager i hallens kiosk, mens der blev linet op med storskærm og stolerækker inde i hallen. Den lokale håndboldklub fra Sierslev, der blandt andet er kendt for at have fostret landsholdsspilleren Lasse Svan Hansen, muliggjorde på den måde, at alle interesserede kunne se Danmarks første kamp ved EM-slutrunden mod Island i de helt rigtige rammer midt i en håndboldarena.

Som de fleste nu er klar over, så gik det knap så godt resultat-mæssigt - Danmark tabte 30-31. Det skyldes måske, at Lasse Svan døjer med en skulderskade og derfor ikke var med i kampen - hvem ved?

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk