30. marts 2020
Hænderne op. Henrik Stæhrs børnebørn fornøjer sig gevaldigt med den store kanon, der står på vej til til undergrunden på Koldkrigsmuseum Stevnsfort.  Foto. Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Hænderne op. Henrik Stæhrs børnebørn fornøjer sig gevaldigt med den store kanon, der står på vej til til undergrunden på Koldkrigsmuseum Stevnsfort. Foto. Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Et dyk ned i Den Kolde Krig med guide i en naturtro kulisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Et dyk ned i Den Kolde Krig med guide i en naturtro kulisse
Opdateret 22. februar 2020 kl. 23:40
Stevns - 22. februar 2020 kl. 10:40
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolerne i Køge og Stevns kommuner har holdt vinterferie i den forgangne uge. DAGBLADET har i den sammenhæng besøgt Koldkrigsmuseum Stevnsfort, hvor nogle af de ferieramte børn og deres forældre og bedsteforældre befandt sig.

Journalisten og fotografen var med en tur i undergrunden på det gamle fort, hvor ungerne både fandt det imponerende, dragende og en lille smule uhyggeligt. Her er det Freja på fire år, der er optaget af at indstille fortets største kanon rigtigt.

Regndråberne falder med jævne mellemrum i den råkolde blæst. Jeg priser mig lykkelig for, at jeg i morges instinktivt valgte at iføre mig de varme støvletter og rakte ud efter den »rigtige« vinterjakke på knagerækken. I dag har fotografen og jeg nemlig lavet en aftale med de gode folk på Østsjællands Museum om at besøge Koldkrigsmuseum Stevnsfort for at lave en vinterferiereportage.

Vi skal have en guidet tur sammen med de andre gæster, der har fundet vej til museet denne tirsdag og har booket sig ind på og betalt for turen ned i undergrunden.

Kom med på turen her eller se billederne og videoen her - eller læs reportagen i DAGBLADET lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk