2. juni 2020
Stevns Klint er verdensarv - hvordan spiller det ind, når vi i disse år diskuterer FNs verdensmål? Det kan man bliver klogere på ved et debat og informationsmøde modereret af den tidligere folketingspolitiker for SF: Steen Gade. Modelfoto
Stevns Klint er verdensarv - hvordan spiller det ind, når vi i disse år diskuterer FNs verdensmål? Det kan man bliver klogere på ved et debat og informationsmøde modereret af den tidligere folketingspolitiker for SF: Steen Gade. Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensarv og verdensmål til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensarv og verdensmål til debat
Stevns - 02. december 2019 kl. 09:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Verdensarv Stevns, FN-forbundet og Nyt Europa inviterer til arrangement under titlen: Verdens arv, vores ansvar. Her skal man diskutere FNs verdensmål med særligt fokus på biodiversitet, naturbevarelse og hvordan vi i fællesskab sikrer en bæredygtig fremtid.

Det sker på Tinghuset på Nytorv tirsdag 3. december klokken 17-19.

Du kender måske til FN's 17 Verdensmål, men vidste du også, at der er 169 delmål?

For at forstå hvordan så mange delmål kan hænge sammen, er det nemmest at gøre brug af gode eksempler, som for eksempelvis Verdensarv Stevns."

Til arrangementet kan du blandt andet møde; Tove Damholt, direktør af Verdensarv Stevns, der vil fortælle om klintens historiske rolle i debatten om masseuddøen og om hvordan klinten i dag er et samlingspunkt for at arbejde sammen om Verdensmålene.

Derudover vil Berit Asmussen, kampagnekoordinator i Our Fish og bestyrelsesmedlem for FN-forbundet, fortælle om livet i havet, plastikforurening og hvad vi kan lære af de løsninger, der er implementeret på internationalt samt på Europæisk plan.

Arrangementet vil blive modereret af miljønørden Steen Gade, der har en fortid som medlem af Folketinget for SF samt tidligere direktør for Miljøstyrelsen og bestyrelsesmedlem i Nyt Europa.

Hvorfor Stevns Klint?
Når der er stillet skarpt på lige netop Stevns Klint, er dette fordi området fortæller en spændende historie i sig selv, da det er her vi bedst kan se resultaterne fra den asteroide som ramte vores klode for 66 millioner år siden, som udslettede halvdelen af al liv på jorden.

Til begivenheden er der afsat tid af til spørgsmål til oplægsholderne og gruppearbejde om delmålene, hvor oplægsholderne vil give feedback.

Arrangementet er gratis for alle deltagende, og der vil være kaffe og snacks. Læs mere på https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/88/

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk