23. februar 2020
Det handler om Stevns Klint, når Verdensarv Stevns på mandag inviterer sine samarbejdspartnere på nytårskur i Rødvig.
Det handler om Stevns Klint, når Verdensarv Stevns på mandag inviterer sine samarbejdspartnere på nytårskur i Rødvig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensarv Stevns holder nytårskur for sine partnere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensarv Stevns holder nytårskur for sine partnere
Stevns - 23. januar 2020 kl. 17:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Restaurant Harmonien i Rødvig på mandag åbner dørene til den årlige nytårskur for det lokale erhvervs- og foreningsliv, kan deltagerne se frem til et arrangement med fokus på samarbejdet om at styrke den bæredygtige udvikling på Stevns.

Bag arrangementet står Stevns Erhvervsråd og foreningen: Verdensarv Stevns, som koordinerer partnerprogrammet for Stevns Klint.

- Siden vi startede partnerprogrammet, har vi oplevet en fantastisk vilje blandt vores mere end 80 medlemmer til at skabe bæredygtige initiativer i fællesskab. Nytårskuren er ét af årets højdepunkter, hvor både medlemmer og nysgerrige, som ikke er medlemmer af partnerprogrammet, kan netværke og høre om vores planer for året. I år har vi valgt at lægge et program med fokus på den udvikling, som vi forventer at opleve her på Stevns i de kommende år, siger Tove Damholt, direktør i Verdensarv Stevns.

Under årets nytårskur vil deltagerne blandt andet få mulighed for at diskutere Stevns Kommunes kommende udviklingsplan for Stevns Klint, når udviklingskonsulentfirmaet: Seismonaut, der er hyret ind til at lave planen, gæster nytårskuren.

- Seismonaut vil både fortælle om deres arbejde og gå i dialog med vores verdensarvspartnere om udviklingsplanerne. Så hvis man, som forening, virksomhed eller organisation, har nogle tanker om udviklingen, så er det altså nu, man skal sige dem højt, siger direktøren.

Arrangementet er gratis og holdes hos ét af partnerskabets nyeste medlemmer: Restaurant Harmonien i Rødvig, mandag 27. januar fra kl. 16.30 til 21.00. Tilmelding skal ske til projektkoordinator Sune Rodt, Verdensarv Stevns, på telefon: 24 45 36 44.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk