23. oktober 2019
Påskelørdag er der fernisering på Vera Rahbeks udstilling på Stevns Fyrcenter - det sker klokken 13.
Påskelørdag er der fernisering på Vera Rahbeks udstilling på Stevns Fyrcenter - det sker klokken 13.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vera Rahbek holder fernisering på fyrcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vera Rahbek holder fernisering på fyrcenter
Stevns - 18. april 2019 kl. 05:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Fyrs udstilling er i den kommende måned med billedkunstneren Vera Rahbek. Da udstillingen falder sammen med påsken, har hun valgt at lave ophængningen som en påskeudstilling. En af de store akvareller bærer endda titlen 'Opstandelsen'.

Vera Rahbek er en stærk kolorist, som arbejder med klare farver og geometrier, hvor hun oftest udforsker grænserne mellem det figurative og det symbolske. Hun kalder sin enkle og rene stil for Organisk Minimalisme.

Vera Rahbek er både billedkunstner og skulptør. Hendes foretrukne materiale er normalt akvarel eller gouache på papir. Men der har også sneget sig en lille flok smukke varder af kalksten med ind i den gamle fyrmesterbygning.

Varder er landskabsmærker og vejvisere, og det er også det, at de skal symbolisere her. Som Vera Rahbek siger, så er hele påskedramaet en vejviser i at leve mere intenst og nærværende såvel i det fysiske som i det indre liv.

Der er fernisering af udstillingen påskelørdag 20. april klokken 13 på Stevns Fyrcenter, hvor kunstneren selv vil være til stede. Hendes mand, forfatteren og sangeren Uffe Jonas giver et nummer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk