4. marts 2021
Mogens Haugaard blev ved det seneste kommunevalg borgmester på Stevns efter tre valgperioder som udvalgsformand. En enig bestyrelse for Venstre ønsker ikke at se ham som spidskandidat ved næste valg. Foto: Henrik Fisker
Mogens Haugaard blev ved det seneste kommunevalg borgmester på Stevns efter tre valgperioder som udvalgsformand. En enig bestyrelse for Venstre ønsker ikke at se ham som spidskandidat ved næste valg. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre har mistet tillid til egen borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre har mistet tillid til egen borgmester
Opdateret 12. maj 2016 kl. 07:38
Stevns - 11. maj 2016 kl. 09:35
Af Henrik Fisker

Venstres bestyrelse på Stevns har mistet tilliden til borgmester Mogens Haugaard. En enig bestyrelse indkalder derfor til opstillingsmøde i sensommeren med henblik på at finde en ny spidskandidat til kommunevalget 2017.

arrow Læs også: Tre har forladt Venstres bestyrelse

- Vi har gjort os nogle grundige og vigtige overvejelser. Bestyrelsen skal varetage medlemmernes interesser, og vi er på den baggrund nået frem til, at Mogens ikke vil være vores anbefaling til vælgerne. Vi har brug for en kandidat, der kan samle Venstres gruppe og Kommunalbestyrelsen fremadrettet, siger bestyrelsesmedlem Karsten Skov, der er udpeget som kontaktperson for bestyrelsen, mens formand Hans Peter Michaelsen er bortrejst i arbejdsmæssig medfør.

Karsten Skov ønsker ikke at uddybe, hvilke overvejelser der har ført til bestyrelsens konklusion. Det er »den samlede situation«, som han udtrykker det.

Bestyrelsen har ikke på nuværende tidspunkt en anden spidskandidat i ærmet.

- Nu går der en proces i gang, og her skal mulige kandidater have tid til at melde sig. Bestyrelsen ønsker ikke at bremse den proces ved på forhånd at melde en kandidat ud, siger Karsten Skov.

Går til kampvalg
Borgmester Mogens Haugaard er for flere dage siden orienteret om bestyrelsens enstemmige beslutning, som han tager til efterretning. Men han har ikke tænkt sig at opgive sin post uden kamp.

- Jeg stiller naturligvis op til kampvalg, selv om jeg jo ikke ved, hvem jeg kommer op imod. Jeg har stadig meget at byde på og vil gerne have de projekter, som er godt på vej, ført sikkert i havn - bl.a. vejføringen ud til motorvejen og et kommende besøgscenter for verdensarven, siger han.

Læs mere i DAGBLADET Stevns onsdag

arrow Flertal tager V-beslutning til efterretning
11. maj 2016 kl. 14:16 Opdateret: kl. 13:26
arrow Mogens Haugaard vil forsvare sin post
11. maj 2016 kl. 13:23 Opdateret: kl. 15:55
arrow Løsgænger er optimist på Venstres vegne
06. marts 2016 kl. 05:38 Opdateret: kl. 17:18
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk