23. november 2017
Medlemsmødet i Venstre resulterede i, at tre af de frafaldne meldte sig ind igen. Nu gælder det om at se fremad og forbedre samarbejdet internt i partiet, siger formand Hans Peter Michaelsen. Foto: Henrik Fisker
Medlemsmødet i Venstre resulterede i, at tre af de frafaldne meldte sig ind igen. Nu gælder det om at se fremad og forbedre samarbejdet internt i partiet, siger formand Hans Peter Michaelsen. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre fik tre frafaldne tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre fik tre frafaldne tilbage
Opdateret 28. januar 2016 kl. 07:34
Stevns - 27. januar 2016 kl. 12:59
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har haft et godt møde med en fri og åbenhjertig debat. Det var nødvendigt at lette for ventilen for at tage trykket af dampkedlen. Nu håber jeg, at der bliver ro på banjerne.

arrow Læs også: Tre har forladt Venstres bestyrelse

Sådan siger formanden for Venstre Stevns: Hans Peter Michaelsen til DAGBLADET Stevns onsdag efter medlemsmødet tirsdag aften, hvor omkring 50 nuværende og tidligere medlemmer havde taget mod invitationen fra bestyrelsen til at få snakket ud om de seneste måneders voldsomme uro i partiet. Derimod var pressen ikke inviteret.

Ifølge formanden var det ikke fredningssagen, der fyldte mest i debatten. Det gjorde derimod beslutningen om at placere besøgscentret for verdensarven i Boesdal Kalkbrud. Flere medlemmer af Venstre kritiserede kraftigt borgmesteren og gruppen for dermed at have fravalgt Højerup, som efter deres opfattelse var den oplagte placering.

- Boesdal har slået nogle skår i samarbejdet, men det er værd at bemærke, at den sag ikke er en politisk bestemt på samme måde som fredningssagen, lyder analysen fra Hans Peter Michaelsen.

Han oplyser, at efter mødet valgte tre af de frafaldne medlemmer at melde sig ind i partiet igen. Det tager han som et godt tegn.

- Nu vil vi se fremad og koncentrere os om at forbedre samarbejdet internt i partiet. Det gælder i forhold til medlemmerne, som skal informeres bedre om, hvad der foregår, og det gælder i særdeleshed forholdet mellem gruppen og bestyrelsen, siger han.

arrow Flertal tager V-beslutning til efterretning
11. maj 2016 kl. 14:16 Opdateret: kl. 13:26
arrow Mogens Haugaard vil forsvare sin post
11. maj 2016 kl. 13:23 Opdateret: kl. 15:55
arrow Venstre har mistet tillid til egen borgmester
11. maj 2016 kl. 09:35 Opdateret: kl. 07:38
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk