28. februar 2021
Karsten Skov, formand for Venstre Stevns: - Indre anliggender i partiet diskuterer vi internt og ikke gennem pressen. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Karsten Skov, formand for Venstre Stevns: - Indre anliggender i partiet diskuterer vi internt og ikke gennem pressen. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre Stevns vil ikke kommentere krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre Stevns vil ikke kommentere krise
Stevns - 29. august 2019 kl. 15:00

Formanden for Venstre Stevns: Karsten Skov deltog onsdag aften i mødet på Rønnede Golfklub, hvor de 17 kommuneforeningsformænd i Region Sjælland var indkaldt for at drøfte den eskalerende krise i partiet om formands- og næstformandsposterne.

Men Karsten Skov ønsker ikke at oplyse, hvad han selv anbefaler, at der skal ske i Venstre efter folketingsvalget, hvor partiet vandt ni mandater, men tabte regeringsmagten. Fra en række sider i baglandet - bl.a. det tilsvarende møde i Region Midtjylland mandag aften - lyder nu kravet, at både partiformand Lars Løkke Rasmussen og næstformand Kristian Jensen bør trække sig fra deres poster - en opfordring, som formanden har afvist, mens Kristian Jensen forholder sig tavs.

- Jeg støtter 100 procent loyalt princippet, at indre anliggender i partiet diskuterer vi internt, når vi mødes og ikke gennem pressen. Som I sikkert har kunne følge på de forskellige nyhedskanaler, udtalte regionsformanden: Elo Jensen, at vi havde haft et godt møde og drøftet situationen, samt at konklusionerne herfra bliver taget med til møderne i forretningsudvalget og hovedbestyrelsen samt til landsmødet. Forretningsudvalget er som bekendt på fredag, og hovedbestyrelsesmødet er på lørdag, siger Karsten Skov i en kommentar til avisen.

Han minder endvidere om, at hverken forretningsudvalg eller hovedbestyrelse har beslutningsmyndighed i forhold til valg af formand og næstformand. Det er alene et anliggende for landsmødet, som er partiet højeste myndighed, understreger han.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk