20. april 2019
Foto: Erik Nielsen
Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værfts-restaurant skal have ny forpagter igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værfts-restaurant skal have ny forpagter igen
Opdateret 12. maj 2018 kl. 06:37
Stevns - 12. maj 2018 kl. 06:32
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I to år har Poul Ravnholdt forpagtet restaurations-lokalerne i den store blå bygning på fiskerihavnen i Rødvig, som tidligere har været værftshal for Rødvig Skibs- og Bådebyggeri. Den erfarne kok og restauratørs fiskebuffet har trukket mange tilfredse kunder til havnen i Rødvig, men nu har han meddelt, at det er slut. Det skriver DAGBLADET Stevns.

arrow Læs også: Billeder: Fra Christianshavns Beboerhus til den blå bådehal i Rødvig

»Vi må desværre meddele at Poul Ravnholdt ikke åbner Helt i Fisk denne sæson. Det vides endnu ikke om en ny forpagter kan nå at komme på plads. Vi vil gerne sige tak for to sæsoner og den opbakning, vi har haft. Dog kunne vi godt have drømt om bedre dansk sommervejr. Det er stadig muligt at smage Poul Ravnholdts gode mad hos Helt i Hal, cafeteriet i Faxe hallen, hvor der alle hverdage er dagens ret....Tak for denne gang, skriver Poul Ravnholdt således på Helt i Fisks Facebookside.

DAGBLADET Stevns kontaktede til restauratøren for nogle uger siden, hvor han endnu ikke havde gjort op med sig selv om han fortsatte i år eller ej. På det tidspunkt foregik der endnu forhandlinger med værftet, som han sagde dengang.

Nu har han så taget stilling, og det stiller Rødvig Skibs- og Bådebyggeri i en situation, hvor det ser svært ud med hensyn til åbning af restauranten i år.

- Vi arbejder med forskellige muligheder, men jeg er ikke klar til at sige noget til citat endnu, siger værfts-ejer Jens Rolighed således til DAGBLADET.

arrow Billeder: Ravnholdt klar til ny sæson i bådhallen
14. maj 2017 kl. 06:36 Opdateret: kl. 18:53
arrow Ny restaurant åbner i Rødvig
03. juni 2015 kl. 10:56 Opdateret: kl. 14:08
arrow Året i billeder på Stevns
04. januar 2015 kl. 06:00 Opdateret: kl. 07:56

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk