17. juni 2021
Et stolt forældrepar kan endnu engang fejre, at deres søn Lasse Svan Hansen er blevet verdensmester i herrehåndbold. Nu er herrelandsholdet ubesejret i 19 VM-kampe i træk over to slutrunder. Foto: Thomas Olsen
Et stolt forældrepar kan endnu engang fejre, at deres søn Lasse Svan Hansen er blevet verdensmester i herrehåndbold. Nu er herrelandsholdet ubesejret i 19 VM-kampe i træk over to slutrunder. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM-helts mor: Vi fejrede det med champagne i aftes og har hejst flaget i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM-helts mor: Vi fejrede det med champagne i aftes og har hejst flaget i dag
Stevns - 01. februar 2021 kl. 13:00
Af Erik Nielsen

Lene Svan Hansen og hendes mand, Erik, så selvfølgelig VM-finalen i håndbold fra deres sofarække i Store Heddinge, nu de ikke kunne være i Egypten for at heppe på deres søn: Lasse.

arrow Læs også: Lasses skade gav hovedbrud

Det var dog en streg i regningen, da de måtte konstatere, at Lasse Svan allerede halvvejs inde i første halvleg måtte gå skadet fra banen.

- Det var vi lidt kede af at se, og vi kunne da ikke lade være med at tænke, hvor ærgerligt det var for Lasse, at han ikke kunne være med til at fuldføre VM på banen. Men når det hele nu er overstået, så må vi bare sige, at hele holdet kan være stolte af deres indsats, og hele Danmark kan være stolte over den måde, de repræsenterede de røde hvide farver på, siger Lene Svan Hansen, da DAGBLADET taler med hende mandag formiddag lidt før klokken 10, hvor de sidder og nyder deres morgenmad:

- Nej vi har ikke været tidligt oppe. Vi fejrede sejren i aftes med en flaske champagne og her i dag, har vi hejst flaget.

I dag kommer håndboldspillerne hjem fra Egypten med et chartret fly.

- Jeg håber virkeligt, at de bliver ledsaget af nogle jetfly fra Flyvevåbnet, som de gjorde sidst. Det ville være flot, når det nu ikke kan markeres på andre måder, siger Lene Svan Hansen, der endnu ikke har talt med sin søn efter finalesejren kom i hus.

Hun har skrevet til ham og ønsket ham tillykke.

- De har jo nok fejret sejren på hotellet. Vi kunne jo selv se på tv, at de under spisningen var godt i gang med at få lidt øl indenbords. Og sådanne toptrimmede håndboldspillere kan slet ikke tåle noget alkohol i større stil. Så der skal ikke så meget til for at holde en fest kørende, lyder det fra den 37-årige håndboldveterans mor hjemme i Store Heddinge.

arrow Svan, Lauge og Landin investerer i en træningsplatform
17. januar 2021 kl. 11:17 Opdateret: kl. 12:40
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk