27. maj 2019
Erik og Lene Svan Hansen skal følge sønnens VM-finale mod Norge fra tilskuerpladserne i Boxen - lige som Lasses kone Sara også sidder klar på tilskuerpladserne  i Herning. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Erik og Lene Svan Hansen skal følge sønnens VM-finale mod Norge fra tilskuerpladserne i Boxen - lige som Lasses kone Sara også sidder klar på tilskuerpladserne i Herning. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM-finale: Hele Svan-familien tager til Herning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM-finale: Hele Svan-familien tager til Herning
Stevns - 26. januar 2019 kl. 15:16
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lokale islæt i VM-finalen i håndbold er Lasse Svan Hansen. Han har været med til at vinde både guld ved EM i 2012 og OL i 2016.

Så når den afsluttende jagt nu går ind på VM-guldet med stevnsboen i truppen, når VM-finalen spilles i Boxen i Herning, så er det også en personlig jagt for den ambitiøse stevnsbo at blive indehaver af alle tre betydende guldmedaljer i herrehåndbold på allerhøjeste internationale niveau.

arrow Læs også: VM-triumf og fødselsdag: Far og søn skal fejre hinanden med pandekager på Københavns Rådhus

Opbakningen kommer ikke til at mangle. Blandt de 15.000 tilskuere i den imponerende kulisse i Herning sidder hele familien-Svan Hansen klar, lyder det Lasse Svan Hansens mor, Lene, da sn.dk taler med hende lørdag eftermiddag. Samtalen foregår over mobil-telefonen, da hun og hendes mand ikke har været hjemme i Store Heddinge på Stevns de seneste 10 dage. De er i Flensborg, hvor Lasse Svan Hansen bor sammen med sin kone og deres to børn.

- Vi passede børnene i går, da der var semifinale, så Sara kunne tage til Hamborg for at følge kampen direkte. Men i morgen tager vi alle sammen til Herning, hvor vi skal følge Lasse og de andre VM-spillere mod Norge, siger hun til sn.dk:

- Vi talte med Lasse her i formiddags, og han har det godt og glæder sig lige som vi andre til i kampen. Det bliver bare helt vildt spændende at følge. Vi har været med til alle kampene i Herning, og du skulle prøve, hvordan det er at være blandt 15.000 tilskuere. Det er helt fantastisk og i morgen er der jo virkeligt noget på spil for alle parter.

Som den nu 35-årige medalje-vinder sagde til DAGBLADET tilbage i 2016, da han netop havde fået OL-guldet i hus og besøgte sine forældre på Stevns.

- Jeg vil kun spille for en klub, der er med til at spille om mesterskaber. Det er utroligt vigtigt for mig og min motivation. Alt andet er ikke mig, så holder jeg hellere op, lød det konkluderende fra guldmedalje-vinderen.

Og da Lasse Svan Hansen endnu ikke har VM-guldet i samlingen, så kan vi alle være helt sikre på, at han vil give sig selv 100 procent i forsøget på at vinde guld sammen med Danmarks herrelandshold i håndbold.

- Jer har allerede helt ondt i maven af spænding, som Lene Svan Hansen formulerer det i mobiltelefonen fra Flensborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk