6. august 2020
Flemming Petersen (V). Privatfoto
Flemming Petersen (V). Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-politiker stemte ikke for sydlig vejføring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-politiker stemte ikke for sydlig vejføring
Stevns - 04. oktober 2018 kl. 13:32
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Enderslev Bylau: Flemming Petersen er ud over at være gruppeformand for Venstre i Kommunalbestyrelsen også formand for Plan-, Miljø- og Fritidsudvalget i Stevns Kommune, og han og hans udvalg har vejnettet på Stevns som ét af deres væsentligste beslutnings-områder. Det er dog Økonomiudvalget, der træffer beslutninger i forhold til statsvejs-projektet, og de har besluttet at Stevns går ind for en sydlig linjeføring.

arrow Læs også: EL skærper holdning til statsvej

Hvordan stemmer det så overens med, at han øjensynligt ikke har stemt for en sydlig linjeføring på mødet, der foregik i Enderslev Forsamlingshus i mandags? Som nævnt stemte ingen af de fremmødte for. Hvad er egentlig Flemming Petersens holdning til linjeføringen?

Det har redaktionen spurgt Flemming Petersen om på baggrund af, at han tidligere har udtalt til DAGBLADET, at han nu kan gå ind for en sydlig linjeføring.

- Jeg er borger i Enderslev, og jeg har mine egne holdninger - som borger. Men når jeg har påtaget mig et politisk hverv som udvalgsformand og gruppeformand, så arbejder jeg loyalt for den flertalsbeslutning, der bliver truffet politisk, svarer han.

- I den sammenhæng bliver jeg også nødt til at spørge ind til, hvad du vægter mest - din kasket som borger og formand for Enderslev Bylau eller din kasket som gruppeformand i Venstre og formand for Stevns Kommunes Plan-, Miljø og Teknikudvalg?

- Det er kasketten som udvalgsformand og gruppeformand. Jeg har også for længe siden gjort det klar for bestyrelsen i bylauet, at det ikke er mig, der skal udtale mig på bestyrelsens vegne i sager om statsvejen, lyder svaret fra Flemming Petersen.

arrow Afstemning: Klar afvisning af sydlig statsvej
04. oktober 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 12:52
arrow EL siger nej til sydlig statsvej
01. oktober 2018 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
arrow »Historisk aften«: Enige politikere støtter sydlig Stevnsvej
26. september 2018 kl. 15:32 Opdateret: kl. 14:07
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk