1. oktober 2020
Weekendens DM-rute.
Weekendens DM-rute.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge under 23 og veteraner skal cykle om DM ved verdensarv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge under 23 og veteraner skal cykle om DM ved verdensarv
Stevns - 09. september 2020 kl. 19:34

I den forgangne weekend holdt Danmarks Cykle Union DM for børn og unge i og omkring Store Heddinge, og i den kommende weekend fortsætter unionen sine mesterskaber. Denne gang foregår det med start og mål på havnen i Rødvig med ruter, der runder Store Heddinge.

Det sker lørdag og søndag den 12. og 13. september hvor unionen samarbejder med Hvidovre CK om arrangementet, der denne gang er for U23-ryttere og Master-ryttere (veteraner).

Ligesom i Store Heddinge betyder, at cykelrytterne kører forbi flere adresser, og der vil være flere gader, der er spærret af, mens løbene foregår. Hvis man har behov for at køre til og fra sit hjem i Rødvig i det tidsrum, hvor der er cykelløb, så bør man orientere sig om de afspærrede veje.

Cykelløbet køres hen over weekenden, fordelt på enkeltstart om lørdagen og samlet start om søndagen. Om lørdagen vil den første start gå klokken 11.00, og den sidste rytter kommer i mål cirka klokken 15.00. Derefter er der præmieoverrækkelse.

Om søndagen vil den første start gå klokken 8, og arrangøren forventer, at den sidste rytter kører i mål cirka klokken 16 med efterfølgende præmieoverrækkelse.

Der er to forskellige ruter - alle med start og mål på havneområdet i Rødvig.

»Ruten er ensrettet. Bor man langs ruten, har man selvfølgelig mulighed for at komme ind og ud af din ejendom, men følg altid ensretningen og anvisninger fra cykelløbets officials,« har arrangøren skrevet ud til de berørte borgere.

Der sættes afspærrings-, ensretnings- og omkørselsskilte op på selve dagen. Der vil mange steder stå hjælpere med flag, der har polititilladelse til at dirigere og guide bil- og cykeltrafikken. Følg altid deres anvisninger.

Det er vigtigt at huske på, at såfremt du møder en ryttergruppe, så skal man holde dig bag gruppen og ikke overhale! Umiddelbart før løbet sættes der skilte op, og de bliver fjernet igen, når løbet er slut.

Man kan kontakte Jørgen Staun på tlf. 40 45 52 70, hvis man har spørgsmål i forhold til arrangementet og de gener det eventuelt måtte påføre enkelte husejere. På selve dagen er det også muligt at kontakte Jørgen Staun på dette nummer.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk