3. august 2021
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge stevnsboer standset på ulovlige knallerter af politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge stevnsboer standset på ulovlige knallerter af politiet
Stevns - 20. juli 2021 kl. 09:10

Færdselspolitiet har været aktive i Store Heddinge, hvor de blandt andet har standset knallerter, der kunne køre over dobbelt så hurtigt, som de er lovliggjort til.

Under overskriftet: »Konstruktivt ændrede knallerter«, har Midt- og Vestsjællands Politi omtalt ulovlighederne i deres døgnrapport for weekenden.

Således holdt færdselspolitiet Ved Rådhuset fredag klokken 10.02, hvor en knallert, der blev ført af en 16-årig ung mand fra Store-Heddinge, blev standset.

Mistanken var, at knallerten kunne køre hurtigere end tilladt, hvilket en måling på et rullefelt bekræftede. Knallerten blev målt til at kunne køre mindst 60 kilometer i timen mod højst tilladt 30 kilometer i timen.

Den 16-årige blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven og kan nu ud over en bøde også forvente en påstand om betinget frakendelse af retten til at køre knallert. Hans værge er også blevet underrettet om sagen.

Samtidig stoppede færdselspolitiet samme sted også en knallert, der blev ført af en 15-årig dreng fra Rødvig Stevns. Han kørte på en lånt knallert, der også kunne køre hurtigere end tilladt. En måling på et rullefelt afslørede, at knallerten kunne køre 68 kilometer i timen mod højst tilladt 30 kilometer i timen, så den 15-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

Ejeren af knallerten kan formentlig også forvente sig en henvendelse fra politiet på grund af de foretagne konstruktive ændringer. Også værgen for den 15-årige blev underrettet om sigtelsen mod ham.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk